De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ketimun Bakar
Gevulde komkommer met gehakt uit de oven
Ingrediënten:
- 300 gr. rundergehakt
- 1 komkommer
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 1 lombok
- halve theelepel zout
- boter
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 175 graden. Vet een lage ovenschaal in met boter. Was de komkommer en snijd de uiteinden af, snijd het over de breedte in 4 stukken en schep de zaadjes eruit. Pel de ui en knoflook en snipper ze heel fijn. Was de lombok en snijd het in smalle ringen. Meng het gehakt met ui, knoflook, lombok en zout. Vul de stukken komkommer met het gehakt en zet ze in de ovenschaal. Giet er een klein laagje water bij. Bak de gevulde komkommers in 20 min. in het midden van de oven. Lekker met witte rijst.
download