De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ketan
Gestoomde kleefrijst met kokosmelk
Ingrediënten:
- 400 gr. ketan
- 50 gr. santen
- 6 dl. water
- zout
Bereiding:
Doe de ketan het water en laat het 10 min. staan. Doe de santen erbij en zout naar smaak en breng het aan de kook, roer tot de santen is opgelost. Verlaag het vuur en doe de deksel op de pan. Laat de ketan ca. 15 min. koken. Breng intussen water aan de kook in de stoompan. Doe de ketan in de gaatjespan en stoom de ketan in 20 min. gaar.
download