De nieuwste recepten
Voorgerechten
Bijgerechten
Koffiesnacks
Kepiting Goreng
Omelet met verse krab en ham
Ingrediënten:
- 5 krabben
- 10 eieren
- 1 ui
- 4 tenen knoflook
- 6 plakjes achterham
- paar takjes selderie
- peper
- zout
- olie
Bereiding:
Breng in een ruime pan water aan de kook en kook de krabben hierin gaar. Laat het afkoelen en haal het vlees uit de schalen. Kluts de eieren in een kom met peper en zout naar smaak. Snipper de ui en knoflook fijn. Snijd de ham en selderie ook klein.
Verhit wat olie in een grote koekenpan en fruit de ui en knoflook hier in. Doe de overige ingredienten bij elkaar in een kom, meng het geheel en giet dit bij de ui in de pan. Schuif het ei aan de kant zodat alles goed kan stollen. Keer voorzichtig het ei om en bak ook de andere kant mooi bruin. Bak hier 1 of meerdere omeletten van.