De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kacang Pedis
Pittige pinda's in een jasje
Ingrediënten:
- 300 gr. rauwe pinda's
- 200 gr. bloem
- 2 eieren
- olie
Bumbu:
- 50 gr. suiker
- 3 eetlepels sambal rawit
- 3 teentjes knoflook
- halve theelepel zout
- 1 bouillontablet
Bereiding:
Hak de knoflook fijn en verkruimel het bouillonblokje. Rooster de pinda's ca. 10 min. en houd ze apart. Kluts de eieren los, voeg dit bij de bumbu en pinda's. Mix tot het een glad geheel is en voeg 4 extra eetlepels bloem toe. Mix weer tot een glad geheel. Strooi de overgebleven bloem op een bakplaat. Lepel de pinda's terug bij de bloem tot alle pinda's bedekt zijn hiermee. Bak de pinda's in hete olie in een wok ca. 25 min. op een klein vuur tot gaar.
download