De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kacang Kokos
Gebakken pinda's met kokos en kruiden
Ingrediënten:
- 200 gr. gepelde pinda's
- 2 sjalotten
- 1 teentje knoflook
- 100 gr. geraspte kokos
- 2 theelepels ketumbar
- 1 theelepel djinten
- 1 eetlepel gula djawa
Bereiding:
Snijd de sjalotten en knoflook fijn. Doe de kokos in een droge koekenpan en laat het onder goed roeren lichtbruin kleuren. Voeg de pinda's toe en bak die een paar min. mee. Voeg aan de kokos en de pinda's de sjalotten, knoflook, ketumbar, djinten en gula djawa toe. Laat alles en paar min. bakken, blijf wel roeren anders brandt het aan.
download