De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kacang Goreng
Gebakken pinda's
Ingrediënten:
- 500 gr. rauwe pinda's
- 10 sjalotten
- 10 tenen knoflook
- 10 eetlepels ketumbar
- peper
- zout
- olie
Bereiding:
Doe water in een pan en laat het koken. Kneus de ketumbar. Schil de uien en de knoflook en maak ze fijn. Doe de uien en knoflook in een ruime bak of pan en doe er de ketumbar en de peper bij. Roer dit door elkaar zodat de kruiden goed gemengd zijn. Doe er het kokende water bij en dan de pinda's. De pinda's moeten net onder staan. Laat dit een nacht afgedekt met een theedoek staan. Verhit olie in een wok en bak de pinda’s in kleine porties lekker bruin.
download