De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kaber Kebertu Tahu
Gevulde omelet met tofu
Ingrediënten:
- 100 gr. tahu
- 2 eieren
- 1 eetlepel ui
- 20 gr. santen, blok
- halve theelepel ketumbar
- kwart theelepel djinten
- 1 theelepel sambal oelek
- halve theelepel kunyit
- olie
Bereiding:
Snipper de ui. Droog de tahu met keukenpapier en snijd het in kleine blokjes. Maal de ui met alle kruiden in de vijzel fijn. Frituur de tahu ca. 5 min. in ruim olie op hoog vuur lichtbruin. Zo nu en dan omscheppen. Bak de laatste 2 min. de fijngemaakte bumbu mee. Doe de santen en een kopje water er bij. Laat het zachtjes bakken tot het bijna droog is. Klop de eieren los met 2 eetlepels water en zout naar smaak. Bak hiervan een omelet. Leg het tahumengsel in het midden en rol de omelet op.
download