De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kaber Kebertu
Gevulde omelet met kalfsgehakt
Ingrediënten:
- 150 gr. kalfsgehakt
- 7 eieren
- 1 ui
- 2 eetlepels serehpoeder
- 3 eetlepels santen
- halve eetlepel sambal oelek
- 1 theelepel djinten
- halve theelepel kunyit
- 1,5 theelepel ketumbar
- halve theelepel trassi
- peper
- zout
Bereiding:
Kluts de eieren met zout en peper en bak er een omelet van. Snijd de ui fijn en meng dit met de overige kruiden door het gehakt. Braad het geheel vervolgens aan in de boter. Voeg daarna de santen toe en laat het gerecht bakken tot het bijna droog is. Leg nu het gehakt op de omelet, vouw het dicht en bak het aan beide kanten bruin.
download