De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Jagung Udang
Gestoofde mais met garnalen
Ingrediënten:
- 200 gr. garnalen
- sap van 1 citroen
- 1 blikje mais
- 1 eetlepel ketjap
- 2 groene lomboks
- 1 eetlepel olie
- 2 sjalotjes
- 3 tenen knoflook
- zout
Bereiding:
Snijd de sjalotjes, de lomboks, de knoflook en de ui fijn en fruit dit in de olie. Doe er dan de mais en de garnalen bij en genoeg water om het gerecht gaar te stoven. Maak het geheel op smaak met het citroensap en de ketjap.
download