De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Jagung Rebus
Gekookte mais en bonen in kokosmelk
Ingrediënten:
- 475 gr. gedroogde mais
- 275 gr. gemengde gedroogde bonen
- 1 ltr. dunne santen
- 1 ltr. water
- zout
Bereiding:
Kook de bonen en de maiskorrels ca. een half uur in een ruime pan met het water en zout naar smaak. Voeg dan de santen toe en kook de mais en bonen tot dat deze gaar zijn. Doe geen deksel op de pan vanwege kans op schiften van de santen.
download