De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Jagung Kelapa Manis
Lekker zoet gerechtje van mais en kokos
Ingrediënten:
- 2 maiskolven
- 100 gr. geraspte kokos
- 150 gr. suiker
- halve theelepel zout
Bereiding:
Kook de maiskolven ca. 7 min. in water gaar. Rooster de kokos in een droge wok op een laag vuur, voortdurend omscheppend. Schraap de korrels van de kolven. Meng de suiker, zout, maiskorrels en de kokos flink door elkaar.
download