De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Tomat
Gebakken kabeljauw in zoetzuur tomatensausje
Ingrediënten:
- 4 kabeljauwfilets
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- 2 paprika’s, geel en groen
- 2 tomaten
- 1 groene lombok
- 1 ei
- 2 eetlepels tomatenketchup
- 1 theelepel ketumbar
- halve theelepel djinten
- 1 eetlepel ketjap manis
- sap van 1 citroen
- peper
- zout
- suiker
- maïzena
- olie
Bereiding:
De vis met citroensap, zout en peper even laten intrekken. Kluts het ei en haal de vis hierdoor. Wentel het door de maïzena en bak het in hete olie goudbruin. Houd de vis warm. Snijd de uien, knoflook, paprika's, tomaten, lombok fijn en fruit het even in wat olie. Voeg dan de ketumbar, djinten, ketchup, ketjap en suiker naar smaak toe. De vis erbij doen en het geheel nog even aan de kook brengen.
download