De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Pedis Tiga
Gestoofde, pittige red snapper
Ingrediënten:
- 1 middelgrote red snapper
- 3 daun salam
- 5 rawits
- 2 daun djeruk purut
- 5 schijfjes djahe
- 2,5 dl. water
- 5 cm. kunyit
- olie
- zout
Bereiding:
Was de vis en snijd deze in stukken. Snijd de rawits over de lengte doormidden. Schil de djahe en de kunyit en snijd ze in plakjes. Fruit alle kruiden in een beetje olie. Voeg het water toe en breng met zout naar smaak aan de kook samen met de vis. Laat de vis op een laag vuur in ca. 20 min. gaar stoven.
download