De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Merah Pedis
Gestoofde, hete red snapper in zuur sausje
Ingrediënten:
- 900 gr. red snapper
- 3 rode lomboks
- 11 rawits
- 4 schijfjes laos
- 1 serehstengel
- 2 theelepels asem
- 1 dl. water
- 1 eetlepel azijn
- 1 theelepel gula djawa
- zout
Bereiding:
Kneus de laos en de serehstengel. Maak de vis schoon en snijd het in 3 stukken. Snijd de rawits doormidden en de lomboks in reepjes. Meng de asem door het water. Verhit in een wok het asemwater met de azijn, suiker en de overige ingredienten en breng het aan de kook. Voeg dan de vis toe en laat het nog 25 min. zachtjes stoven.
download