De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Masak Asem Kuah
Vissoep van kabeljauw en tomaten
Ingrediënten:
- 350 gr. kabeljauw
- 1 schijf djahe
- 7,5 dl. visfond
- 4 tomaten
- 2 uien
- 1 eetlepel citroenrasp
- 2 tenen knoflook
Bereiding:
Snijd de djahe fijn, snipper de ui en pers de knoflook. Snijd de tomaten in blokjes. Snijd de vis in repen. Breng de visfond aan de kook. Wrijf de uien, knoflook en djahe fijn in de vijzel. Voeg de citroenrasp en de tomaten aan de bouillon toe en laat het ca. 10 min. zachtjes koken. Voeg het fijngewreven kruidenmengsel aan de bouillon toe. Voeg de vis toe en kook die in de bouillon in ca. 10 min. gaar. Serveer de soep met gekookte rijst of mie.
download