De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus
Ingrediënten:
- 1 pak vissticks
- 1 prei
- 1 grote rode ui
- paprikamix
- halve komkommer
- 2 tenen knoflook
- 50 gr. tauge
- diepvries doperwtjes
- 2 dl. tomatenketchup
- 2 eetlepels suiker
- zout
- olie
Bereiding:
Snijd de komkommer en paprika's in blokjes. Snijd de prei in ringen en was het goed. Pers de knoflook en was de tauge. Snipper de ui. Bak de vissticks in een beetje olie tot bruin en krokant. Fruit de ui, prei en paprika in olie aan. Voeg tomatenketchup, knoflook, suiker, zout en een beetje water toe. Dan de doperwtjes en als laatste de komkommer en de tauge toevoegen. Serveer dit met rijst en de gebakken vissticks. Voor 2 personen.
download