De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Apem Pisang
Bananencakejes met gegiste cassave
Ingrediënten:
- 200 gr. rijstmeel
- 100 gr. tapeh singkong
- 100 gr. banaan
- 100 gr. suiker
- 1 kopje dikke santen
- half zakje gist
- 2 eetlepels maizena
- 1 theelepel baking soda
- zout
Bereiding:
Maak de tapeh fijn en prak de banaan. Meng de maizena met het rijstmeel, gist, suiker en zout en meng het goed door elkaar. Voeg de geprakte tapeh en banaan toe en mix dit goed. Voeg beetje bij beetje de santen toe tot het een glad beslag is. Laat dit ca. 1 uur rijzen op een warme plek. Voeg dan de baking soda toe en meng alles weer goed door elkaar. Giet het beslag in cakevormpjes en stoom het in ca. 15 min. gaar.
download