De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Lele Dua
Gebakken meerval met een kokosmelksaus
Ingrediënten:
- 4 meervalfilets
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel zwarte peperkorrels
- 2 eetlepels limoensap
- 5 dl. santen
- 1 serehstengel
- 2 daun salam
- olie
Bereiding:
Wrijf de visfilets in met zout, fijngewreven peperkorrels en limoensap en laat ze ca. 30 min. marineren. Kneus de serehstengel. Giet de santen in een pan en voeg de sereh en daun salam toe. Breng dit al roerend zachtjes en onafgedekt aan de kook tot de olie uit de santen boven komt. Verhit de olie in een pan en bak hierin de visfilets gaar en bruin krokant. Verwijder de sereh en daun salam en giet de saus over de vis voor het serveren.
download