De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Lele
Meerval met kruidig botersausje
Ingrediënten:
- 500 gr. meerval
- 3 schijfjes djahe
- 3 uien
- 2 theelepels suiker
- 4 tenen knoflook
- 1 theelepel ve-tsin
- 1,5 eetlepel ketjap manis
- 1,5 dl. water
- 150 gr. margarine
- maizena
- zout
Bereiding:
Snijd de vis in moten en bak die in margarine heel lichtbruin. Haal de vis uit de pan. Kneus de djahe. Snijd de uien in ringen en de knoflook fijn en fruit deze met de djahe, suiker, ve-tsin en zout glazig. Leg de vis terug, voeg water en ketjap toe en laat het geheel ca. 10 min. smoren. Bind daarna de saus met een beetje maizena. Verwijder voor het opdienen de djahe.
download