De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Ketjap Pedis
Makreel overgoten met pikante, zoete ketjap
Ingrediënten:
- 1 gestoomde makreel
- 1 ui
- 1 eetlepel sambal oelek
- 1 dl. ketjap a
- sap van 1 citroen
- 3 eetlepels tomatenketchup
- 1 theelepel bruine suiker
- zout
Bereiding:
Snipper de ui fijn. Meng in een steelpan alle ingredienten door elkaar, behalve de vis en roer het geheel op zacht vuur tot de suiker is opgelost. Haal het van het vuur en laat de saus een uur staan tot de ui zacht is geworden. Verwarm de saus een paar min. en verwarm de vis. Giet de saus over de vis en serveer warm.
download