De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Ketjap Manis
Kabeljauw gestoofd in een zoete ketjapsaus
Ingrediënten:
- 500 gr. kabeljauw
- 6 eetlepels ketjap manis
- 1 theelepel laos
- 1 teen knoflook
- 1 theelepel djahe
- 1 eetlepel sambal manis
- peper
- zout
- olie
Bereiding:
Pers de knoflook. Bak de kabeljauw in een beetje olie gaar. Leg de vis even apart op een bord of schaal. Maak een bumbu van de knoflook, djahe, laos, peper, zout en de sambal. Fruit de bumbu in een beetje olie en voeg daarna de ketjap toe en zet het vuur op de laagste stand. Meng de saus goed door. Voeg de vis toe en laat alles voor ca. 10 min. zachtjes sudderen.
download