De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Hahiru
Gestoofde, zeer hete red snapper
Ingrediënten:
- 1 kg. red snapper
- 3 rode lomboks
- 9 rawits
- 1 schijfje laos
- 5 cm. kunyit
- 1 serehstengel
- 3 eetlepels witte azijn
- 2,5 dl. water
- zout naar smaak
Bereiding:
Ontpit de lomboks en snijd ze fijn. Snijd de rawits in de lengte doormidden. Schil de laos en kunyit en snijd ze in plakjes. Verwijder het harde deel van de serehstengel. Kneus de laos, kunyit en sereh. Snijd de vissen in moten. Breng alle ingredienten in een pan aan de kook en stoof de vis hierin op een klein vuurtje voor ca. 20 min. gaar.
download