De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Goreng
Kabeljauwfilet gegarneerd met citroen en ui
Ingrediënten:
- 1 kg. kabeljauwfilet
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 1 citroen
- peper
- olie
- zout
Bereiding:
Pers de knoflook en snijd de citroen in schijfjes. Dep de moten vis droog met keukenpapier en wrijf ze in met wat zout, peper en de knoflook. Verhit de olie en bak hierin de moten vis bruin en gaar. Laat het uitlekken op keukenpapier. Snipper de ui grof en fruit ze in de hete olie tot droog krokant. Laat de ui uitlekken op keukenpapier. Leg de vis op een schaal, strooi er de gefruite ui over en garneer met de plakjes citroen.
download