De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Djahe
Gestoomde vis met een pittige smaak van gember
Ingrediënten:
- 600 gr. visfilet
- 3 lente-uien
- 2 tenen knoflook
- 1 schijf djahe
- 2 theelepels zout
- 1 eetlepel olie
- 1 theelepel sesamolie
- 1,5 eetlepel sojasaus
Bereiding:
Snijd de bosuitjes in dunne ringen en de knoflook in dunne plakjes. Schil de djahe en wrijf het fijn. Wrijf de vis in met zout en verdeel er de djahe over. Stoom de vis in een stoompan in ca. 5 min. gaar. Verhit intussen de olie en de sesamolie en bak hierin de knoflook goudbruin. Leg de vis op een schaal, schenk de sojasaus erover en bestrooi met de bosuitjes en knoflook.
download