De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Dengan Bumbu Dua
Kabeljauwfilet met een tomatensausje
Ingrediënten:
- 4 kabeljauwfilets
- 1 eiwit
- 4 tomaten
- 2 tenen knoflook
- sap van 1 citroen
- 3 eetlepels maizena
- 3 eetlepels suiker
- olie
- zout
- water
Bereiding:
Snijd de knoflook en de tomaten fijn. Meng zout naar smaak met het citroensap en een beetje water en laat de visfilets hierin 10 min. marineren. Meng het eiwit, maizena en wat water tot een papje en wentel de vis hierdoor. Verhit in een wok wat olie en bak de filets gaar en goudbruin. Schep de vis uit de pan. Fruit de knoflook in dezelfde olie, voeg dan de tomaten en de suiker toe, eventueel wat water en meng het tot een saus. Schenk deze saus over de vis.
download