De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Cuka Asin
Kabeljauwfilet met kruidensaus van azijn
Ingrediënten:
- 600 gr. kabeljauwfilet
- 1 mespunt djahe
- 1 ui
- 4 eetlepels olie
- 2 rode lomboks
- 4 eetlepels azijn
- halve theelepel kunyit
- zout
Bereiding:
Maak de vis schoon en snijd het geheel in stukken. Snijd de ui en de lomboks heel fijn. Bestrooi de stukken vis met wat zout. Verhit de olie in een wok en bak hierin de vis gaar en lichtbruin. Schep de vis met een schuimspaan uit de wok, leg ze op een schaal en houd ze warm. Fruit in de overgebleven olie de lomboks, ui, djahe en de kunyit voor 2 min. Roer de azijn er door en laat dit sausje even koken. Schenk de saus bij het opdienen over de vis.
download