De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Cuka
Gebakken red snapper in pittige kruiden
Ingrediënten:
- 750 gr. red snapper
- 7 sjalotten
- 7 rode lomboks
- 3 schijfjes djahe
- 2 schijfjes laos
- 3 daun salam
- 1 theelepel witte peper
- 1 theelepel nootmuskaat
- 3 kruidnagels
- 3 eetlepels azijn
- zout
- olie
Bereiding:
Maak de vissen schoon. Pel de sjalotjes en snijd deze in dunne plakjes. Snijd de lomboks fijn. Schil en kneus de djahe en laos. Verhit olie in een wok en frituur hierin de vissen in ca. 10 min. goudbruin. Schep de vissen eruit en giet de olie op 3 eetlepels na uit de wok. Fruit hierin de sjalotjes ca. 3 min., voeg de rest van de kruiden en de azijn toe, roerbak alles ca. 2 min. en voeg zout naar smaak toe. Roerbak de gebakken vis nog ca. 3 min. in de kruiden.
download