De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi
Ingrediënten:
- 12 scholfilets
- 12 paksoibladeren
- 100 gr. wortels
- 3 schijfjes djahe
- 4 lente-uien
- 2 eetlepels olie
- 4 theelepels sesamolie
- 2 eetlepels sojasaus
- zout
Bereiding:
Rasp de djahe. Snijd de wortels in luciferdunne repen en de lente-uien in ringen. Dompel de wortel 1 min. onder in kokend water en laat het uitlekken. Breng in een stoompan 5 cm. water aan de kook. Wrijf de vis met wat zout in. Leg de paksoi erop, rol de vis hier in op en zet ze met prikkers vast. Stoom de rolletjes op hun zijkant in een stoommandje boven kokend water in ca. 8 min. gaar. Bestrooi de rolletjes met djahe, lente-ui en wortel. Verwarm de oliesoorten samen. Geef de sojasaus en hete olie bij de vis.
download