De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Bumbu Bali Dua
Gestoofde, pittige red snapper met tomaten
Ingrediënten:
- 500 gr. red snapper
- 3 tomaten
- 2 tenen knoflook
- 1 lente-ui
- 1 sjalot
- 2 eetlepels sambal oelek
- sap van 1 citroen
- olie
Bereiding:
Maak de vis schoon. Ontvel de tomaten en snijd het vruchtvlees in stukken. Hak de knoflook, lente-ui en de sjalot fijn. Braad de vis even aan in olie. Voeg de sjalot en de knoflook toe. Voeg daarna de sambal en de tomaten toe. Maak het geheel af met het citroensap. Stoof de gebakken vis verder tot gaar. Strooi de fijngesneden lente-ui over de vis voor serveren.
download