De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Biskuit
Viskoekjes van bokking
Ingrediënten:
- 6 bokkingen
- 1 ei
- 1 ui
- 3 aardappelen
- 1 theelepel sambal trassi
- 1 theelepel djinten
- halve theelepel laos
- 1 theelepel ketumbar
- 2 tenen knoflook
- paneermeel
Bereiding:
Kook de aardappelen in de schil gaar en pel ze. Verwijder het vel en de graten van de bokkingen en prak het visvlees met de aardappelen fijn. Snipper de ui en knoflook. Wrijf de ui, knoflook, sambal, djinten, laos en ketumbar fijn in de vijzel. Meng de kruidenpasta door het vismengsel. Maak hiervan platte koekjes en leg ze ca. 1 uur in de koelkast. Klop het ei los, haal de koekjes door het ei en daarna door paneermeel. Verhit olie in een wok en bak de koekjes aan beide kanten goudbruin en krokant.
download