De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Bandeng
Smaakvolle rode ponen uit de oven
Ingrediënten:
- 4 rode ponen
- 2 rode lomboks
- 1 schijfje djahe
- 2 eetlepels olie
- 2 eetlepels ketjap manis
- 2 tenen knoflook
- 1 eetlepel citroensap
- zout
Bereiding:
Maak de ponen schoon. Pers de knoflook. Was de lomboks en hak ze heel fijn, snijd ook de djahe fijn. Dep de ponen droog en maak met een scherp mes enkele ondiepe insnijdingen aan de rugzijde. Bestrooi de vissen met wat zout. Schenk de olie in een ovenschaal en leg er de vissen in. Meng in een kom de lomboks, knoflook, djahe, ketjap en het citroensap. Verdeel het mengsel over de vissen. Dek de schaal af met aluminiumfolie. Zet de schaal in een voorverwarmde oven op 200 graden en stoof het gerecht in ca. 30 min. gaar.
download