De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Bali Dua
Gebakken kabeljauw in een pikante ketjapsaus
Ingrediënten:
- 500 gr. kabeljauwfilets
- 4 sjalotten
- 1 daun salam
- 1 teen knoflook
- 1 eetlepel sambal rawit
- halve theelepel laos
- halve theelepel gemberpoeder
- mespuntje serehpoeder
- 1 theelepel bruine suiker
- 2 eetlepels ketjap manis
- sap van 1 citroen
- 4 eetlepels olie
- zout
- peper
Bereiding:
Pers de knoflook en snipper de sjalotten fijn. De visfilets met wat zout, peper en citroensap inwrijven en ca. 3 uur laten marineren. In een pan een beetje olie verhitten en de filets aan beide kanten goudbruin bakken. Haal de vis uit de pan en in de olie de overige ingredienten fruiten. Als het begint te verkleuren de ketjap toevoegen en de vis in de saus stoven tot gaar.
download