De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Iga Asem Pedis
Pittige ribbetjes uit de oven
Ingrediënten:
- 1,5 kg. spareribs
- 1 eetlepel ketumbar
- 1 eetlepel djinten
- 1 eetlepel uienpoeder
- 1 theelepel ve-tsin
- halve theelepel djahe
- 1 eetlepel sambal oelek
- kwart theelepel zwarte peper
- 1 eetlepel gula djawa
- 1 dl. ketjap manis
- 1 dl. asemwater
- 1 dl. olie
- zout
Bereiding:
Snijd de ribbetjes in kleine porties. Meng de ingredienten goed met elkaar. Kwast de ribbetjes aan alle kanten in met deze saus. Verwarm de oven voor op 170 graden en bak de ribbetjes in ca. 1,5 uur gaar en mooi bruin. Smeer de ribbetjes om het half uur in met de saus tijdens het bakken.
download