De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Hun Kwee Nangka
Pudding van kokosmelk en nangka
Ingrediënten:
- 1 pakje hun kwee meel
- 6 dl. dunne santen
- 4 dl. water
- 200 gr. suiker
- 1 blik nangka
Bereiding:
Snijd de nangka in kleine stukjes. Doe het meel in een glas en voeg daar een beetje sap uit het blikje aan toe. Roer dit goed door. Doe dit nogmaals tot je een gladde substantie en geen klontjes hebt. Doe dit in een pan en roer dit goed door met de rest van het sap. Voeg dan al roerend de santen, het water en suiker naar smaak toe. Meng dit alles en kook al roerend tot het dik wordt. Haal het van het vuur en voeg vlug de nangka toe. Giet dit in een afgespoelde vorm, laat het afkoelen en opstijven in de koelkast.
download