De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Hagape Daging
Kruidig gestoofd rundvlees in kokosmelk
Ingrediënten:
- 1 kg. runderlappen
- 100 gr. geraspte kokos
- 4 schijven laos
- 3 schijven kunyit
- 3 schijven djahe
- 1 serehstengel
- 1 eetlepel ketumbar
- 1 theelepel djinten
- olie
- zout
Bereiding:
Was en snijd het vlees in blokjes. Schil de laos, kunyit en djahe, snijd ze fijn en maal ze met de ketumbar en djinten fijn in de vijzel. Meng de kokos met een kopje heet water en knijp de santen eruit. Verhit de olie en fruit de kruidenpasta, schep het vlees erin en voeg de sereh toe. Voeg de santen en zout naar smaak toe en laat het vlees op een laag vuur in 2 tot 2,5 uur gaar stoven.
download