De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Gulai Manis Kangkung
Waterspinazie en garnalen in een kokosmelksaus
Ingrediënten:
- 500 gr. kangkung
- 100 gr. ebi
- 3 sjalotten
- 2 rode lomboks
- 2 schijfjes djahe
- 1 schijfje laos
- 2,5 dl. dikke santen
- 1 daun salam
- 2 dessertlepels gula djawa
- zout
Bereiding:
Snijd de kangkung, de lomboks, de djahe, laos en sjalotten fijn. Week de ebi in warm water. Stamp de lomboks, sjalotten, djahe en laos fijn in de vijzel. Doe het mengsel met de gula djawa en daun salam bij de santen en breng het langzaam aan de kook. Doe de overige ingredienten erbij en sudder tot alles gaar is. Als het te dik wordt wat water er bij doen. Het gerecht moet niet te nat zijn.
download