De nieuwste recepten
Voorgerechten
Bijgerechten
Koffiesnacks
Gado-Gado Dua
Gemengde groenten met pindasaus
Ingrediënten:
- 100 gr. witte kool
- 100 gr. sperzieboontjes
- 100 gr. tauge
- 250 gr. spinazie
- halve komkommer
- halve blok tahu
- halve blok tempeh
- zout
- 2 eetlepels gehakte selderie
- 2 eetlepels bawang goreng
- 2 hardgekookte eieren
- satehsaus
Bereiding:
Kook de kool, verse spinazie en boontjes even op. Snijd de komkommer in dunne plakjes. Snijd de tahu en tempeh in grove plakken, stoom ze of kook ze met wat water en weinig zout tot ze gaar zijn. Snijd ze in blokjes van 2 cm. Meng de groenten met de tahu en tempeh door elkaar en leg ze op een grote schaal. Bedek ze rondom met plakjes komkommer. Bestrooi ze met de gebakken uitjes en de gehakte selderie, snijd de eieren in partjes en schik deze langs de rand. Giet de satehsaus over het geheel.