De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Frikadel Paprika Dua
Gevulde paprika's met gehakt en kruiden
Ingrediënten:
- 4 rode paprika's
- 150 gr. rundergehakt
- 2 uien
- 1 kleine prei
- 3 tenen knoflook
- 2 eieren
- 2 theelepels sereh
- halve theelepel djahe
- 2 theelepels ketumbar
- 1 theelepel djinten
- citroensap
- peterselie
- peper naar smaak
- zout naar smaak
- olie
Bereiding:
Splits de eieren. Snijd de uien en knoflook klein. Was de prei en de peterselie en snijd ze zeer klein. Meng het gehakt met de overige ingredienten. Bak het gehaktmengsel rul. Snijd de dakjes van de paprika's en hol ze uit. Vul ze met het gebakken gehaktmengsel. Zet de dakjes weer vast met prikkers en bestrijk ze met eiwit. Bak ze in de oven op 200 graden voor ca. 15 à 20 min.
download