De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Frikadel Pan Tiga
Aardappel-gehaktschotel uit de oven
Ingrediënten:
- 500 gr. rundergehakt
- 3 gekookte aardappelen
- 2 eieren
- 1 teen knoflook
- kwart theelepel nootmuskaat
- 1 theelepel peper
- 1 theelepel gemberpoeder
- halve theelepel ketumbar
- zout naar smaak
- melk
- boter
- paneermeel
Bereiding:
Pers de knoflook en maal de ketumbar fijn. Kluts de eieren los. Prak de aardappelen. Het gehakt goed mengen met knoflook, de kruiden, aardappelen, eieren en de melk. Een ovenschaal invetten, het gehakt erin scheppen en stevig aandrukken. Paneermeel erover strooien, hier en daar een klontje boter leggen en de schotel in 30 tot 45 min. op 175 graden bruin bakken.
download