De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Frikadel Pan Empat
Kruidige aardappel-gehaktschotel uit de oven
Ingrediënten:
- 300 gr. rundergehakt
- halve theelepel kruidnagelpoeder
- halve theelepel nootmuskaat
- 3 eetlepels ketjap manis
- peper
- 3 eetlepels aardappelpureepoeder
- melk
- 1 bouillontablet
- boter
Bereiding:
Meng het gehakt met kruidnagelpoeder, nootmuskaat, ketjap en peper. Maak aardappelpuree met de melk en het opgeloste bouillonblokje. Voeg beide mengsels bij elkaar en doe ze in een goed beboterde vuurvaste schaal. Doe bovenop ook nog wat klontjes boter. Het moet een lekker smeuig geheel worden. In de oven op ongeveer 180 graden tot het er lekker uitziet en bruin is bovenop. Je kunt natuurlijk, al naar gelang er meer mensen mee eten, de hoeveelheden vermeerderen.
download