De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Frikadel Kepiting Djawa
Gefrituurde krabkoekjes
Ingrediënten:
- 500 gr. krab
- 1 ui
- kruidnagelpoeder
- 2 tenen knoflook
- halve theelepel nootmuskaat
- 1 theelepel zwarte peper
- peterselie
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 ei
- zout
- olie
Bereiding:
Kluts het ei. Snipper de ui, pers de knoflook en hak de peterselie fijn. Snijd de krab fijn. Meng dit in een kom of schaal met de overige ingredienten. Maak kleine balletjes hiervan en druk ze iets plat. Leg dit ca. een half uur in de koelkast. Verhit de olie tot ca. 190 graden en frituur de koekjes. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
download