De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Agar-Agar Pisang
Kokospudding met banaan
Ingrediënten:
- 15 gr. gula djawa
- 2 dl. santen
- 4 gr. agar-agar
- 1 grote bakbanaan
- 1 daun pandan
Bereiding:
Snijd de agar-agar in stukjes en week ze 15 min. in koud water. Laat de agar-agar 15 min. zachtjes koken in 1 dl. water. Breng de santen met de daun pandan en gula djawa zachtjes tegen de kook aan en laat het 10 min. trekken. Verwijder de pandan en giet de agar-agar door een zeef bij de santen. Pel de banaan en snijd hem in dunne schijfjes. Meng de bananenschijfjes door de santen en laat deze afkoelen en opstijven.
download