De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Frikadel Kentang
Drooggebakken aardappelgehaktkoekjes
Ingrediënten:
- 500 gr. aardappelen
- 100 gr. gehakt
- 1 kleine prei
- selderie
- 2 eidooiers
- paneermeel
- nootmuskaat
- zout
- peper
- olie
Bereiding:
Gebruik alleen het wit van de prei, snijd het fijn. Kook de gewassen aardappelen in de schil gaar. Schil ze, wrijf ze fijn en mengen met het gehakt, prei, selderie en 2 eieren. Peper, zout en nootmuskaat naar smaak toevoegen. Van deze massa maak je platte rondjes die je even door het losgeklopte eigeel haalt, door het paneermeel en tenslotte in de hete olie goudbruin bakt.
download