De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Frikadel Jagung Empat
Gefrituurde maiskoekjes
Ingrediënten:
- 1 blik maïs
- 2 eieren
- 4 eetlepels bloem
- 1 theelepel zout
- 3 eetlepels santen
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- halve prei
- selderie
- 2 rode lomboks
- olie
Bereiding:
Maïs in een zeef laten uitlekken. Ui, knoflook, prei, lombok en selderie fijnsnijden. Eieren klutsen en de bloem, zout en santen erbij doen en goed roeren zodat er geen klontjes in zitten. Daar doorheen de maïs, ui, knoflook, prei, lombok en selderie doen en goed omscheppen. Olie in de koekenpan verhitten en lepelsgewijs van het mengsel koekjes bakken.
download