De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Frikadel Jagung Dua
Gefrituurde maiskoekjes
Ingrediënten:
- 200 gr. mais
- 5 eieren
- 50 gr. santen, blok
- 6 eetlepels bloem
- peper
- trassi
- halve theelepel zout
- 1 teen knoflook
- 1 schijf laos
- 1 theelepel djinten
- halve theelepel ve-tsin
- 1 theelepel kemiriepasta
- halve theelepel kunyit
- selderie
- olie
Bereiding:
Rasp de santen. Snijd de selderie klein. Maal de knoflook, laos en djinten in een vijzel fijn. Maak de mais klein, maar niet te fijn. Kluts de eieren en voeg de selderie hierbij. Voeg nu alle ingredienten bij elkaar en klop alles goed door met de garde. Bak hiervan kleine, platte koekjes in een beetje olie in de koekenpan.
download