De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Frikadel Cabe Dua
Gevulde pepers met gekruid gehakt
Ingrediënten:
- 750 gr. gehakt
- 2 sneetjes brood
- 3 eieren
- 3 tenen knoflook
- 20 grote lomboks
- 3 eetlepels olie
- 1 eidooier
- melk
- zout
- peper
- nootmuskaat
- ketjap
Bereiding:
Snijd de korsten van het brood. Meng het gehakt met het ei, knoflook, zout, peper en nootmuskaat. Week het brood in melk, knijp ze uit en kneed ze samen met het gekruide gehakt. De lomboks opensnijden en ontdoen van het zaad, daarna wassen en drogen met keukenpapier. De lomboks vullen met het gehakt en haal ze door het losgeklopte eigeel. Daarna paneren en bakken in olie.
download