De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Es Kelapa
Kokosijs en fruit met een vleugje rozensiroop
Ingrediënten:
- 8 stukken nangka
- kelapa muda
- kokosijs
- rozensiroop
- santen
- 4 blaadjes munt
Bereiding:
Ontdooi de jonge kokos. Snijd de nangka in dunne sliertjes en verdeel ze met de kokos over 4 borden. Leg in het midden een bolletje kokosijs. Schenk over het fruit zoveel rozensiroop en vervolgens santen dat het fruit er licht in is gedrenkt. Garneer met een blaadje munt.
download