De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Agar-Agar Gudir Dua
Drankje van zwarte jelly met jonge kokos en rozensiroop
Ingrediënten:
- 1 blikje cincau
- 1 blikje rambutan
- 1 pak kelapa muda
- rozensiroop
- kolang kaling
Bereiding:
Laat de kokosslierten ontdooien in een schaal. Zodra het redelijk is ontdooid, er mogen natuurlijk stukken ijs tussen zitten, snijd je de cincau in kleine dobbelsteentjes en voeg dit bij de kokossliertjes. Voeg de inhoud van het blikje met vruchten toe, dus met sap en al en roer het geheel om. Voeg naar smaak een flinke scheut rozensiroop toe en roer nogmaals goed door. Koud serveren in schaaltjes.
download