De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Djahesaus Dua
Zoet/zure gembersaus
Ingrediënten:
- 1 eetlepel olie
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 2 eetlepels tomatenketchup
- 1 eetlepel ketjap
- 4 theelepels gemberpoeder
- 2 eetlepels azijn
- halve eetlepel maizena
Bereiding:
Snipper de ui en pers de knoflook. Verhit de olie, fruit hierin de ui en de knoflook tot de ui glazig ziet. Doe er de tomatenketchup, ketjap, gemberpoeder en azijn bij. Laat de saus even aan de kook komen en bind deze met de, met water aangemaakte, maizena. Laat de saus ca. 1 min. doorkoken.
download