De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Djahesaus
Pikante gembersaus
Ingrediënten:
- 2 rode lomboks
- 50 gr. gula djawa
- 3 theelepels gemberpoeder
- 1 eetlepel azijn
- 2 dl. water
- zout
- 2 eetlepels bloem
Bereiding:
Snijd de lomboks fijn en kook ze in het water met de gula djawa, gemberpoeder, azijn en zout. Bind het sausje met de bloem. Serveer dit sausje bij bijvoorbeeld gebakken vis.
download